Peuterspeelzaal, Austerlitz, VVE, kinderopvang

Nieuws

 

29 augustus 2020: Welkom op de nieuwe lokatie!

Juf Astrid geeft je in deze video een rondleiding in onze nieuwe speelzaal:

Welkom op de nieuwe locatie! ( foto van de buitenruimte in de opmerkingen)

Posted by PSZ De Piraatjes onĀ Saturday, August 29, 2020

11 mei 2020: We zijn weer open!

Sinds 11 mei is onze peuterspeelzal De Piraatjes weer open! Alle peuters zijn weer welkom en er is nog voldoende plek. Aanmelden kan hier

 

7 april 2020: Corona update

De maatregelen rondom het corona virus zullen langer van kracht blijven; in ieder geval tot en met 28 april. Dat betekent voor onze peuters helaas dat zij op zijn vroegst 6 mei weer naar de peuterspeelzaal kunnen komen.


Ondanks alles proberen we zoveel mogelijk activiteiten voort te zetten, zij het op afstand. Met veel enthousiasme stuurt Astrid regelmatig filmpjes door (zoals lente op de boerderij en verhaaltjes) en brengt ze knutselopdrachten met bij behorende materialen rond bij de ouders.

 

We willen tevens de ouders bedanken voor hun begrip in deze bijzondere tijden. Het is niet altijd een eenvoudige opgave je aandacht te verdelen tussen het gezin en (thuis)werk.

Zorg goed voor elkaar en blijf gezond! We hopen de kinderen snel weer te mogen zien op de Piraatjes!

 

We hebben nog plek en uiteraard is het nog steeds mogelijk om je peuter aan te melden. Dat kan hier

Peuterspeelzaal De Piraatjes, VVE, Austerlitz, Utrechtse Heuvelrug, kinderopvang
Peuterspeelzaal De Piraatjes, VVE, Austerlitz, Utrechtse Heuvelrug, kinderopvang
Peuterspeelzaal De Piraatjes, VVE, Austerlitz, Utrechtse Heuvelrug, kinderopvang
Peuterspeelzaal De Piraatjes, VVE, Austerlitz, Utrechtse Heuvelrug, kinderopvang
Peuterspeelzaal De Piraatjes, VVE, Austerlitz, Utrechtse Heuvelrug, kinderopvang
Peuterspeelzaal De Piraatjes, VVE, Austerlitz, Utrechtse Heuvelrug, kinderopvang

Zorg goed voor elkaar en blijf gezond! We hopen dat we heel snel weer alle kinderen kunnen ontvangen bij De Piraatjes. Vrolijk pasen alvast!

 

10 juli 2019: Juffendag op de boerderij van juf Astrid.

Op woensdagochtend 10 juli hebben we het schooljaar afgesloten met de juffendag op de boerderij van juf Astrid.

Nadat we met elkaar in de stal naar de koeien en kalfjes hebben gekeken (Er waren heel veel schattige pasgeboren kalfjes!) mochten de peuters vrij spelen op het erf met speelgoed-tractoren en fietsjes. Ook was er een echte tractor waar de peuters in mochten klimmen en zitten.

Ook het springkussen was een groot succes en als afsluiting kregen alle peuters nog een lekker ijsje en maakten we een groepsfoto. Al met al een geslaagde ochtend!

PSZ de Piraatjes boerderijdag

18 mei 2019: Kunstmarkt.

Op 18 mei vond de jaarlijkse kunstmarkt plaats van peuterspeelzaal De Piraatjes te Austerlitz. Op deze prachtige lentedag werden hun zelfgemaakte kunstwerkjes geveild. De opbrengst gaat naar de peuterspeelzaal.


Januari 2019: We zijn verhuisd!

Sinds begin januari zijn we verhuisd zijn naar de tijdelijke locatie op de Oude Postweg 31A, De peuters zijn al helemaal gewend en kunnen heerlijk spelen in het mooie ruime lokaal! 

Peuterspeelzaal De Piraatjes Austerlitz
Peuterspeelzaal De Piraatjes Austerlitz
Peuterspeelzaal De Piraatjes Austerlitz

Verhuizing december 2018

In kerstvakantie verhuizen we met de basisschool De Pirapoleon naar onze tijdelijke locatie op de sportvelden van Austerlitz aan de Oude Postweg 31 te Austerlitz.

 


Juffendag juli 2018

Op 4 juli hebben wij onze juffendag gevierd op de boerderij van juf Astrid. De peuters en ouders hebben eerst de boerderij bekeken. Vooral de grote koeien en de tractoren maakten veel indruk. Na wat eten en drinken mochten de peuters vrij spelen op het erf. De ochtend was heel gezellig en een groot succes!

 


Tuinochtend en sponsorloop mei 2018

De tuinochtend en sponsorloop van 20 mei was een groot succes. De tuin ziet er weer top uit, dank aan iedereen die geholpen heeft. De sponsorloop die daarna volgde was heel erg leuk. Wat werd er hard gelopen door de peuters! Ook de hindernissen die er waren zoals bijv. over de bank lopen of door een tunnel kruipen werden goed gedaan. De peuters werden aangemoedigd door een groot publiek . Daarna was het tijd voor het springkussen, poffertjes en de grabbelton. De regenbui die even passeerde mocht de pret niet drukken, na een paar minuten binnen geschuild te hebben ging het feestje daarna  buiten weer door. De ochtend heeft het geweldige bedrag van € 420,-  opgeleverd. Daarvan gaan we een nieuwe tuinbank en speelgoed voor de peuters aanschaffen.

 


Sinterklaas, 5 december 2017

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd Sinterklaasfeest op de Peuterspeelzaal. De peuters hebben voor Sint en Pieten mooie liedjes gezongen, een dansje laten zien, pietengym gedaan en mooie tekeningen gemaakt. De sfeer was ontspannen en gezellig. Veel dank aan Sint en Pieten, fijn dat zij ook dit jaar bij de Piraatjes langs geweest zijn!

 


Eind schooljaar 2016

Als afsluiting van het schooljaar zijn de peuters naar de boerderij van juf Astrid geweest. Ondanks dat het wat motregende mocht dat de pret niet drukken. De peuters hebben genoten van de koeien bekijken, schapen voeren en in een echte  tractor zitten. Ook de jonge poesjes en het springkussen waren erg in trek. De peuters hadden voor de alle juffen een mooie slinger gemaakt, een heel mooi cadeau. Fijne zomervakantie allemaal en tot in het nieuwe schooljaar.